facebook

Так міліціонер чи “мисливець”? Зброя звідки? Як усе заплутано!

Глава прес-служби МВС визнав, що написав у facebook неправду, а один з колишніх керівників ПС закликав до ”верховенства права”, – повідомляє “Українська правда”.

Раніше представник МВС України Артем Шевченко заявляв, що озброєний чоловік у цивільному помічений поруч з міліцією під час стрілянини в Мукачево, – це міліціонер, пізніше він повідомив, що це просто мисливець, який проїжджав повз. Він зазначив, що людина, яку зафіксували камери поруч із співробітниками міліції під час перестрілки з “Правим сектором” у Мукачеві насправді звичайний мисливець на ім’я Йовбак Микола Миколайович.

У хлопці на відео мукачівці впізнали уродженця с. Кольчино, який зараз живе в Мукачеві. Його ім’я Микола, і він з оточення народного депутата Михайла Ланьо.

При цьому, Екс-голова інформаційного відділу “Правого сектора” Борислав Береза нагадав, що минулого року Ярош видав наказ про заборону виведення зброї з зони АТО і тому немає ніякої “трофейної зброї”.

Про це він заявив в ефірі програми ”Свобода слова” на телеканалі ICTV



.

Я чітко можу сказати, що хтось любить осідлати бренд. І дійсно Дмитро (Ярош), швидше за все, втратив контроль над деякими областями. Це треба визнавати – це проблема і це ми побачили в Мукачеві, – підкреслив Береза.

Нардеп, який раніше був членом “Правого сектора”, закликав правоохоронні органи провести чесне та детальне розслідування інциденту в Мукачеві.

“Я хочу, щоб правоохоронні органи виконували свою місію і вони сказали нам, хто винен і покарали винних – з будь-якого боку. Я хочу, щоб винних не призначали, а дійсно з’ясували. Я хочу щоб у цій країні верховенство права переважало”, – додав депутат.

Джерело –

http://www.pravda.com.ua/news/2015/07/14/7074395/

http://www.pravda.com.ua/news/2015/07/14/7074392/

 

Читайте також:  У Франківську в маршрутці затримали озброєного крадія комунального майна

Шукайте деталі в групі Facebook