facebook

В Італії, у морі, виявили тіло 58-річної української заробітчанки

В одному із районів Риму (Остії) Італії, 27 грудня 2020 року, у морі знайшли тіло 58-річної української заробітчанки.



Як повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на італійське видання “Roma Today“, 27 грудня 2020 року, в одному із районів Риму, було виявлено тіло 58-річної української доглядальниці. Повідомляється, що тіло жінки пролежало в морі певний період часу, від чого почало розкладатись. Після кількох днів розслідування, правоохоронцям вдалось ідентифікувати особу загиблої.

Поліціянти також встановили, що загибла мешкала в одному із будинків біля гирла річки Вольтурно, в Кастель-Вольтумо, в Кампанії. Також був проведений розтин тіла загиблої, судово-медичній поліції вдалось ідентифікувати відбитки пальців жінки, завдяки яким встановили її особу.

У поліції повідомляють, що ознак насильньцької смерті виявлено не було.

Також у поліції повідомляють, що незважаючи на відсутність злочинів, жінка була в їхній базі даних, щодо певних видів діяльності пов’язаних з пропискою.

Правоохоронці зазначають, загибла приїхала до Італії 20 років тому і працювала доглядальницею. Син загиблої повідомив поліцію про зникнення матері, ще у середині грудня. В поліції припускають, що тіло жінки течіями принесло з Кампанії в Остію.

Читайте також:  Молодий чоловік трагічно загинув на заробітках у Польщі (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.