facebook

Людоньки допоможіть. Зникла наша юна принцеса з рожевим волоссям – “Вже місяць – жодної звістки”. Максимальний репост

У Києві розшукують неповнолітню дівчинку, яка вже місяць тому зникла безвісти. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшук неповнолітньої ведеться співробітниками Деснянського УП ГУНП у місті Києві.

За інформацією правоохоронців, розшукується неповнолітня Кондик Тереза Василівна. Дівчинка 2004 року народження ще 9 грудня 2020 року втекла з Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей № 1 у столиці та до цих пір не повернулася.

Прикмети зниклої дитини: виглядає на 15-16 років, 162-167 сантиметрів зросту, середньої статури. Має довге русяве волосся, кінці якого пофарбовані у рожевий колір.

На момент втечі була одягнена у чорну куртку, такого ж кольору брюки та шапку, кросівки з зеленими камінцями (стразами).



Усіх, хто володіє хоча б якоюсь інформацією з приводу того, де може перебувати дитина, просять повідомляти за телефоном «102».

«Ну і фото! що, там в Центрі не могли нормально зробити? Так під таке фото можна будь-яку дівчинку її віку знайти…», «Ого, вже майже місяць минув», – дивуються у коментарях до повідомлення кияни.

Читайте також:  З дитбудинку викрали 3-річну дівчинку (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.