facebook

«Класний локдаун»: Ольга Сумська розлютила українців

Українська актриса Ольга Сумська оприлюднила 10 січня біля себе в Instagram відео з відпочинку на гірськолижному курорті, ніж сильно розгнівала рядових українців, які змушені дотримуватися карантинні обмеження



З 8 січня в Україні діє посилений варіант карантину, введеного через коронавируса. Згідно з правилами, українські курорти змогли продовжити свою роботу в колишньому режимі, чим скористалася, зокрема, актриса Сумська. Її вибір припав на гірськолижний курорт Буковель в Івано-Франківській області.

«Всім приветик, друзі! Хороших видів вам в стрічку! Ми з @annborisyuk на схилі! Поїхали!» – підписала вона ролик. При цьому на кадрах можна було розгледіти юрбу відпочиваючих, які не дотримувалися елементарні запобіжні заходи.

У коментарях передплатники вибухнули критичними зауваженнями, висловивши здивування тим, що Сумська розважається на курорті в розпал пандемії.
«Ольга красуня звичайно. Завжди захоплювалася, але млинець де справедливість?! Значить десь немає ковіда, ніс до носа балдеют там, а ми тут знову сидимо на карантині. Взагалі не зрозуміти – одна країна, десь є локдаун, а десь його немає, виходить так», – йдеться в повідомленні однієї з передплатниць.

«Це локдаун по-українськи», «А чому тоді катки у ялинок в Києві закрили? А в Буковелі значить можна…», Катайтеся собі на здоров’я і не дратуйте людей… Більшість сидять по домівках без грошей, закриті на локдаун, а Ви хвалитеся», – також написали українці.

https://www.instagram.com/p/CJ29oauhENN/?utm_source=ig_embed

 

 

Читайте також:  Чоловік дуже сильно побив 4-річного хлопчика, щоб не заважав п'яній вечірці з інтимом (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.