facebook

У Вінниці в дитсадку стався вибух: прокуратура відкрила кримінальне провадження

У Вінниці на території дитячого садка №7 “Подоляночка” вибухнув невідомий пристрій, унаслідок події у трьох вихованців закладу – 5-річної дівчинки і двох 6-річних хлопчиків – було виявлено незначне почервоніння шкіри. Прокуратура відкрила кримінальне провадження.



Про це повідомили джерела OBOZREVATEL у правоохоронних органах. Інцидент трапився приблизно опівдні 11 січня, коли діти вийшли на прогулянку (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).

Правоохоронців на місце події викликала медсестра закладу. Постраждалі діти отримали необхідну допомогу на місці, їх не госпіталізовували.

За попередніми даними, здетонувала саморобна петарда.

За інформацією однієї з виховательок, вибухівку знайшли діти, вона була схожа на м’ячик-стрибунець, пише ТСН. Жінка вирішила, що малюки знайшли цей “м’ячик” серед іграшок. Вони взяли його на гірку, після чого той “випав із рук або його стукнули відерцем”, і внаслідок цього стався вибух, сказала вихователька.

Вінницька місцева прокуратура почала кримінальне провадження за фактом інциденту.

Правоохоронці зазначили, що тілесних ушкоджень потерпілі діти не отримали. Огляд лікарів швидкої допомоги виявив незначне почервоніння шкіри без опіків. Госпіталізації ніхто з дітей не потребує.

“За цим фактом 11 січня 2021 року розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 263 КК України. На цей час у кримінальному провадженні проводять допити свідків, виконують інші першочергові слідчі дії”, – вказано в повідомленні прокуратури.

Читайте також:  Прикарпатцю Вірастюку вручили звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.