facebook

Кремлівсько-путінський режим починає знищення організаторів окупації Донбасу?

Вчора російсько-терористичні банди почали підготовку до приїзду Суркова – путлерівського “памощьніка”. Жертва – колишній “беркутівець”, один із тих, хто безпосередньо організовував криваві “бойні” на Донбасі і на сьогоднішній день реальний конкурент вожака “ДНР” Захарчєнка. Він одним із перших виступив за “руSSкій міръ”, “путінввєдівайска” та іншої антиукраїнської ідеології.

Не встигли ЗМІ обговорити новину про підрив автомобіля так званого «секретаря глави ДНР» Олени Філіппової, як знову говорять ще про один, вельми цікавий інцидент. Так, невстановлені особи в Донецьку обстріляли одного з «ідеологів ДНР» Юрія Сивоконенко. В результаті “ідеолог” отримав поранення в руку, а його помічник у шию.

Цікаво й те, що цей самий Юрій Сивоконенко, який не особливо мелькає в інформаційному просторі, виставляв свою кандидатуру на пост так званого «глави «ДНР», будучи при цьому ще й головою спілки ветеранів Донецька «Беркут».

Всі ці події – вибух автомобіля і замах на Сивоконенко відбуваються на тлі повідомлення в ЗМІ про те, що в Донецьк прибуває ніхто інший як помічник Путлера – Владислав Сурков, для заміщення на своїй посаді Захарчєнка.

Джерела – ЗМІ


Читайте також:  “ДНР” увійшла у ТОП-3 рейтинга незаконних угруповань (Рейтинг)

Шукайте деталі в групі Facebook