facebook

Обвинувачений у жорстокому вбивстві 11-річної Дарини Лук’яненко порізав собі горло

В Роздільнянському районному суді Одеської області порізав собі горло Микола Тарасов, обвинувачений у жорстокому вбивстві 11-річної Дарини Лук’яненко в райцентрі Іванівка в 2019 році.





Як повідомляє “Думская”, обвинувачений почав різати собі горло в залі засідань. З Одеського СІЗО Тарасова доставили до суду, оскільки сьогодні йому мали винести вирок.

Засідання, яке призначене на 20 січня, планувалося провести у відкритому режимі.

Як повідомили очевидці із залу суду, порізи він завдав собі якимось гострим предметом.

Тарасов сказав: «Я нікого не вбивав… Сьогодні я помру і поставлю крапку… Не хтось, а я», і почав себе різати.

Охорона швидко припинила його дії, всіх сторонніх вивели з приміщення. До суду викликали швидку допомогу.

Як зазначає ТСН, представник потерпілих вважає: підсудний різав себе, аби відтягти момент, коли потрапить до в’язниці. Бо загрожує йому довічне ув’язнення. «Це, знаєте, шоу чергове, впродовж процесу таких шоу із боку Тарасова бачили багато і суд, і прокурор, і я, як представник потерпілих. Нічого з ним такого не сталося, щоб можна було перервати зачитування вироку», – заявляє Рубен Степанян.

Як відомо, роздільнянський суд в Одеській області призначив обвинуваченому у вбивстві 11-річної Даші Лук’яненко 15 років ув’язнення.Зачитування вироку тривало впродовж кількох годин.

Нагадаємо, за даними слідства, 13 червня 2019 року обвинувачуваний помітив дівчинку на дорозі біля свого будинку. Спочатку її покликав до себе, а потім силоміць затягнув у приміщення. Після цього побив дівчинку, закриваючи при цьому рот поліетиленовим пакетом. Потерпіла втратила свідомість. Скориставшись цим, обвинувачуваний намагався її зґвалтувати.

Не зумівши довести свій задум до кінця, хлопець розлютився і завдав дівчинці декілька ударів гострим предметом у шию. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці. З метою приховання слідів кримінального правопорушення підозрюваний укинув тіло померлої до вигрібної ями. Поліція знайшла його через тиждень, увечері 19 червня, затриманий зізнався у скоєнні злочину.

Читайте також:  Єдина в Україні: у Івано-Франківську відкрили першу християнську кав’ярню (відео)

Батьки Тарасова пройшли перевірку на поліграфі. З’ясувалося, що батько і брат підсудного нічого не знали про вбивство. Мати підозрюваного тричі перевіряли на поліграфі. Експерт вважає, що вона підозрювала сина в скоєнні вбивства.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.