facebook

“Я бог” – нові подробиці подвійного вбивства

З’явилися нові подробиці моторошного вбивства в Одесі на вул. Небесна сотня, 41.



Другим убитим виявився уродженець Балтського району. Він винаймав кімнату в квартирі підозрюваного Дмитра Пономаренка. Його тіло з численними ножовими пораненнями шиї, руки, спини і черевної порожнини виявили на кухні. З місця злочину поліцейські вилучили 11 ножів, пише “Думская”.

Розчленував підозрюваний свого батька. Тіло чоловіка з вирізаними внутрішніми органами лежало на дивані в кімнаті.

При затриманні чоловік вигукував: “Я бог, але люди забули свої обов’язки і не поклоняються мені!” Дмитро давно поводився дивно, за словами сусідів. Міг довгий час стояти на одному місці бурмочучи якісь слова. Уже кілька місяців був безробітний. Убивство скоїв у стані наркотичного сп’яніння, пише “Страна” з посиланням на власні джерела.

“Удома у нього вилучили пакетики зі слідами якихось кристалів. Швидше за все, це синтетичні наркотики. Після їх вживання наслідки бувають найстрашніші. Крім того, хлопець давно виявляв явні ознаки психічного розладу. Після затримання поводився неадекватно. Але він розуміє, що вбив двох людей, зокрема рідного батька. Говорив, що це була жертва, йому – богу. Мовляв, він спустився на землю, але не зустрів тут шанування. Люди забули бога, і він розлютився”, – розповіли в поліції.

Дмитро має дружину й сина Давида. Останнім часом був звільнений з 4 місць роботи за “психи та вживання наркотиків”, розповів його знайомий, передає Telegram-канал “Х**вая Одесса”.

Відрізаною головою батька він бив машини у дворі. Спочатку вдарив легковик, за кермом якого була жінка. Вона одразу поїхала. Потім розбив ще кілька автомобілів.

20 січня в Одесі затримали чоловіка з відчленованою головою в руках та обмотаного людськими внутрішніми органами. Підозрюваного звати Дмитро Пономаренко. Йому 30 років. Працював у готелі “Дюк” у пров. Чайковського, 10. Його звільнили через неадекватну поведінку. Його жертвами стали батько – 53-річний Ігор Пономаренко. Та товариш – 32-річний Олександр Демченко.

Читайте також:  У селі чоловік впав у колодязь та через 6 годин загuнув. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.