facebook

МОН оголосив, як пройде набір школярів у 10-11 класи: “Відраховані або переведені”

Міністерство освіти і науки України на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розмістило інформацію про набір дітей в 10-11 класи закладів загальної середньої освіти в 2021 році.



У публікації йдеться, що для держави ключовим пріоритетом виступає забезпечення рівного доступу до якісної загальної середньої освіти для кожної дитини.

Результати ЗНО показують, що більш потужні та ресурсозабезпечені школи мають більш успішних випускників, а доступ до якісної освіти залежить від ефективності освітньої мережі.

“Зарахування до 10-х класів закладів загальної середньої освіти цього року, як і минулого року, відбуватиметься після видання наказу про переведення до нього учнів 9 — х класів цього ж закладу освіти, які не виявили наміру припинити навчання в ньому та не були відраховані або переведені до іншого навчального закладу відповідно до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних навчальних закладів для здобуття повної загальної середньої освіти”, – йдеться у повідомленні МОН.

 

Читайте також:  Нардепи вимагають підвищити зарплату педагогам: офіційне звернення до прем'єр-міністра

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.