facebook

Про допомогу для 7-річної дівчинки, яка вже пережила дев’ять операцій (ФОТО)

Гегедош Марійці всього 7 рочків, однак не дивлячись на це, вона змушена боротися за своє життя кожного дня.

У Мукачеві просять про допомогу для 7-річної дівчинки, яка вже пережила дев'ять операцій (ФОТО)

Дівчинка народилась з множинними вадами розвитку. Одразу після пологового будинку, розпочалося лікування та оперативне втручання. Першу операцію Марійка пережила у 1.5 місяця. Оперували вивих лівого бедра у Мукачеві, однак нажаль у лікарів нічого не вийшло. Після цього батьки прийняли рішення поїхали до Києва і розпочали лікування та оперування там.
У Києві дівчинці поставили наступні діагнози: 1- Синдром каудальної регресії, 2- атрезія ануса (не було заднього проходу), 3-правостороння косолапість, 4-хронічний пієлонефрит в стадії ремісії, 5-спінальний сечовий міхур.



“Нам відразу розпочали лікування та почались операції. Спочатку в хірургії — атрезію ануса, послідовно їй зробили 4-и операції. Потім ортопедичної зроблено операцію на косолапість, далі на вивих стегна — нам поставлена титанова пластина, яка ще досі в неї, потрібно було її вже зняти. Але тут у нас пішла інфекція їй терміново була зроблена операція (гній в черевній порожнині). Потім знову пішла інфекція знову незапланована операція. Потім цей Ковід (карантин).
В загальному їй зроблено вже 9-ть операцій, ми не встигаємо прооперувати те з чим вона народилась, як у нас появляються нові проблеми. Два роки тому почалась утворюватись деформація грудної клітки. Ще у нас одна ніжка коротша на 3-см, потрібно витягувати апаратом ЄЛІЗАРОВА.
Дуже важко із багатою кількістю патологій, дуже потрібна ваша підтримка.
Мама сама виховує трьох діток без чоловіка. Ви знаєте скільки вона пережила разом зі своєю донькою і надалі не залишить, а буде боротися з нею….
Машенька дуже золота, мила, гарна дівчинка ми з нею спілкувались пару хвилин, а вона як янгол який поряд з тобою….
Будь ласка, не залишайтесь осторонь Мукачево, Підгоряно, Закарпаття та Ужгород!!!!
Їм дуже потрібна будь-яка допомога, в місяць іде 5-6 пачок памперсів номер 5 і ліки Канефрон (1 бут на місяць) і Фурамаг (1 упаковка на місяць) вона приймає з народження і надалі потрібно то ж хто чим може памперсами, ліками, гривнями, молитвою, репостом за все будемо вдячні!!!!
Кожна звичайна операція нам обходиться близько 10-15 тис. грн. Це дорога, надходження, перебування, пакунок для операції, операція, реабілітація.
Далі за планом операція — убрати пластину, шпиці, болти зі стегна. Але коли закінчиться карантин” – просить про допомогу для Марійки місцева волонтерка Татьяна Шипот

Читайте також:  В Івано-Франківську двоє чоловіків намагалися викрасти шкільну огорожу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.