facebook

Час йде на дні! Бабкін шокував зізнанням, страшний діагноз – «зустрічається раз на мільйон»: дізнався тиждень тому

Популярний український співак Сергій Бабкін повідомив в Instagram тривожну новину: у нього діагностували дуже рідкісне захворювання очей. Зараз Бабкін потребує термінової операції.

За словами музиканта, необхідного обладнання в Україні немає, і тому він разом з дружиною Сніжаною вирушає до Відня.

«Тиждень тому я дізнався, що у мене дуже рідкісне захворювання очей. Це захворювання зустрічається раз на мільйон! Лікар сказав так: «Запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини, 70% вашого центрального зору вже немає, ви сліпнете, Сергій. Час йде на дні!». Потрібного обладнання та відповідного препарату для здійснення даної операції в Україні немає! У країнах СНД – теж немає. Була знайдена клініка в Австрії, яка погодилася мене прийняти», — зазначив виконавець.

За його словами, операція запланована на 5 лютого.

«Зараз ми займаємося організацією поїздки, а це, в карантинний час, капець, як складно! Операція запланована на 5 лютого. Тепер залишилося тільки успішно дістатися до Відня та минути десятиденний карантин, оскільки зір не дає мені багато часу», – резюмував Бабкін.

Підтримати Бабкіна в Instagram взялися не тільки шанувальники, а й українські зірки. Так, Дантес, Дорофєєва, Анатоліч та інші прокоментували публікацію і заявили, що готові допомогти артистові.

“Сергійку, рідний! Якщо потрібна допомога, ми завжди готові у всьому допомогти! Сподіваюся, все пройде чудово!”, “Ми з тобою”, “Все буде добре! І буде в тебе нюх як у собаки, і погляд як у орла”, “Сергійку, дорогий наш! Тримайся, будь ласка”, – писали знаменитості в Instagram.



Читайте також:  Житомир прощається з Мариною Поплавською (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.