facebook

На лінії фронту Авдіївка-Мар’їнка бої. Карта АТО за 17 липня

Українських військових атакували біля аеропорту Донецьк, є поранені.



1654569

Ситуація в зоні АТО загострюється. Вперше за кілька останніх тижнів сепаратисти провели 3 потужних артилерійських обстріли позицій ЗСУ на Бахмутській трасі (Новотошківське і Орєхове).

Поблизу с. Старий Айдар НЗФ намагались переправитись через Сіверський Донець. Епізодичні збройні провокації відбулись у Станиці Луганській, Щасті і між Троїцьким і Калиновим (в Попаснянському р-ні).

На Донецькому напрямку ситуація стабілізувалась. Активні бойові дії розгорнулись лише на ділянці фронту від Авдіївки до Мар’їнки, особливо надвечір і вночі. Зокрема, між Авдіївкою та Ясинуватою українські військові попередили прорив ворожої ДРГ.

З важкого озброєння в цьому районі найчастіше застосовували 120-мм міномети, ведучи вогонь із с. Спартак на північ – у бік Авдіївки. На Маріупольському напрямку обстановка залишається відносно спокійною.

“У Талаківці двічі відпрацювали ворожі снайпери, а в Широкині відбулась короткочасна провокація із застосуванням стрілецької зброї. Втрат особового складу не допущено”, – йдеться у зведенні.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців немає, 2 були поранені в районі донецького аеропорту.

Актуальна карта АТО на сьогодні, 17.07.2015

У свою чергу, сепаратисти на своїх інформресурсах повідомляють про обстріл Донецька (поранено жінку), околиць Ясинуватої.

За даними ДНР, бригада робітників комунального підприємства “Вода Донбасу” потрапила під обстріл під час проведення ремонтних робіт на каналі Сіверський Донець – Донбас в Горлівці.

Читайте також:  Франківські волонтери для бійців шиють захисні куртки

Шукайте деталі в групі Facebook