facebook

П’яний прикарпатець вбив у Києві людину

Жорстоке вбивство сколихнуло благополучний район столичного передмістя Софіївської Борщагівки. Так серед багатоповерхівок знайшли тіло чоловіка. Правоохоронці швидко вирахували, що вбивцею є заробітчанин, який приїхав працювати на будівництво.

Тіло людини знайшов Олександр, який живе неподалік, інформує НТН.

– Отам, біля отого синього, так, біля отого синього паркана він лежав. Півдня тут була міліція, проводила, собаку приводила.

Олександр Храпач, кореспондент:

– Чоловік йшов на зупинку та натрапив на страшну знахідку. Ось під цією огорожею лежав закривавлений молодик. Перехожий кинувся, аби допомогти, та бідолаха вже не дихав.

Правоохоронці переглянули відео камер розташованих на сусідньому супермаркеті і виявилося, що ті все зафіксували.

Наталія Донець, співробітниця Києво-Святошинського РВ міліції:

– Між ними спалахнула сварка, яка переросла в бійку. Після чого зловмисник бив з усієї сили потерпілого, поки той знепритомнів, і зрозумівши, що друг помер, він втік з місця злочину.

Зловмисника знайшли за кілька годин. Він саме встиг протверезіти.

Наталія Донець, співробітниця Києво-Святошинського РВ міліції:

– Ним виявся мешканець Івано-Франківської області, який тимчасово винаймав житло на Софіївській Борщагівці та працював на будівництві.

У вказаному районі на разі ведеться будівництво декількох будинків, тож заробітчан там вистачає. Анатолій, який живе поряд із супермаркетом, каже що боїться ходити вночі попри крамницю.

Анатолій, мешканець с. Софіївської Борщагівки:

– Постоянно тут оце магазин открили, тут цілий вечір. П’яниць повно стоїть, якби хоч щось зробили, а то бачиш, що робиться…

Варто зауважити, що два роки тому, заробітчанин напав на дочку місцевого жителя Стаха Антоновича. Наталя змогла відбитися від нападника тільки завдяки тому, що серйозно займалася айкідо.

Стах Антонович, мешканець с. Софіївської Борщагівки:

– Вона успіла руки отак поставить, і він ударив по правій руці її. Руку він перебив, але вона його ногами збила. Він впав, вона його откинула, і машина якраз їхала, і він схватився і тікать. Вона сказала, що від нього сильно пахло стройматеріалами, він, видно, строітель.

Читайте також:  На Коломийщині чоловік вкоротив собі віку

Шукайте деталі в групі Facebook