facebook

Найкращі фільми про кохання до Дня святого Валентина: що подивитися

Невдовзі День святого Валентина, а це означає, що закохані проводитимуть час удвох. Хтось обирає шумний ресторан, посиденьки з друзями чи подорож.

Для тих, кому до вподоби домашній затишок, OBOZREVATEL зібрав фільми про кохання, які неодмінно зроблять вечір ще приємнішим. Широкий вибір кінострічок пропонує Netflix.

“Пара на свята” – 2020 рік


Двоє одинаків страждають від питань родичів: “А коли ж під вінець?” Вони зустрілись і вирішили представитись перед родинами як пара. Спочатку для них це була просто гра, але потім розгорілися справжні почуття.

“Як поселити кохання” – 2019 рік

Головна героїня виграла готель у Новій Зеландії, потім покинула міське життя і відправилась на зустріч пригодам. Щоб навести лад у будівлі для комфортного проживання, дівчина знайшла красунчика-робітника, який закохався в неї.

“Бойфренд з майбутнього” – 2013 рік

Історія про хлопця, який може подорожувати в часі. Він вирішує використати дар і виправити всі помилки у стосунках із коханою, які допускав раніше. Це чуттєва комедія ідеально підходить для романтичного перегляду кіно.

“Більше, ніж секс” – 2011 рік

Молоді люди вирішують не будувати стосунки, а просто мати відкриті взаємини і близькість по-дружбі. Згодом вони розуміють, що це не просто фізичні інстинкти, а сильний емоційний зв’язок, що вже розпалив справжні почуття.

“Гордість та упередження” – 2005 рік

Екранізація роману Джейн Остін була номінована на премію “Оскар”. Фільм розповідає про те, наскільки важливо вибирати серцем, а не оцінювати статки. Не можна приховувати почуття й заперечувати кохання, якщо вони вже зародилися в серці.

“50 перших поцілунків” – 2004 рік

Багатьом поціновувачам кіно вже відома ця кінострічка початку 2000-х. У цьому разі повторний перегляд принесе море задоволення. Фільм розповідає про закохану пару, в якій дівчина – втратила пам’ять. Легка комедійна та романтична історія свого часу стала найпопулярнішою кінопрем’єрою року.

Читайте також:  Дуже бoляче було, кoли чоловік став задивлятися на молоденьких, і вона вирiшила дiяти

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.