facebook

Вийшов перший повноцінний тизер нових “Секретних матеріалів”

У 15-секундному ролику присутній натяк на сюжетну лінію нового сезону.

 1654814



Телеанал Fox опублікував перший повноцінний тизер нового сезону “Секретних матеріалів”, передає Variety.

У новому 15-секундному відео з’являються головні герої серіалу – агенти ФБР Фокс Малдер, якого зіграв Девід Духовни, і Дана Скаллі, роль якої втілила Джилліан Андерсон.

“Секретні матеріали” повертаються: Названа дата виходу першого епізоду

У ролику присутній явний натяк на те, що у відділі паранормальних явищ, співробітниками якого є Малдер і Скаллі, проблеми. Про це свідчить розтоптаний плакат з написом “Я хочу вірити”, що символізував переконаність Малдера в існуванні інопланетян.

Прем’єра нового сезону “Секретних матеріалів” намічена на 24 січня 2016. Він буде складатися з шести епізодів, в яких, крім Духовни і Анлерсон, з’являться також Мітч Піледжі (директор Скіннер) і Вільям Б. Девіс (Курець).

Нагадаємо, раніше Fox вже представляв перші кадри з нових “Секретних матеріалів” в рамках презентації проекту “201 день”, який отримав таку назву через кількість днів, що залишилися до прем’єри, і випущених на даний момент епізодів серіалу. Таким чином творці закликали прихильниківпроекту переглянути всі попередні серії в очікуванні виходу нового сезону.
Серіал “Секретні матеріали” виходив на Fox з 1993 по 2002 рік. За цей час було знято дев’ять сезонів проекту, присвяченого паранормальним явищам. Крім того, в 1998-му і 2008-му були зняті два повнометражні фільми за мотивами шоу, а в 2001-му Fox показав один сезон спін-офф “Самотні стрілки”.

Читайте також:  Памела Андерсон розлучається з чоловіком через сексуальні проблеми

Шукайте деталі в групі Facebook