facebook

Кисельов розповів про блокування його сторінки в Facebook

Кисельов завів свою сторінку в соціальній мережі Facebook у п’ятницю, але протрималася вона всього три години.

1655103



Телеведучий і директор МИА Россия Дмитро Кисельов сьогодні заявив, що не видаляв свою сторінку в Facebook, швидше за все, вона була заблокована адміністрацією через кілька годин після створення.

“Схоже, Facebook продовжує практикувати вибіркову політкоректність. Дотепер мережу чомусь не турбували десятки фейкових акаунтів з моїми фото. В них виливалося нечуване, яке жваво приписували і мені. У результаті вже й не розібрати було, що говорив я, а що не говорив. Так склали такий собі “милий” образ кровожерливого спопелителя Америки, сталініста, антисеміта, гомофоба і содоміта одночасно, міністра пропаганди кривавого режиму”, – цитує Кисельова Вести.Ru.

Кисельов завів свою сторінку в соціальній мережі Facebook в п’ятницю, 17 липня. Він підтвердив справжність своєї сторінки виданню Коммерсант. При цьому телеведучий пообіцяв обговорити з користувачами соціальної мережі будь-які теми – “від радіоактивного попелу до труднощів ЛГБТ”.

Раніше Дмитро Кисельов позиціонував себе як противник соціальних мереж. У грудні 2013 року він заявив, що не буде в них реєструватися, оскільки вважає це марною тратою часу.

Кисельов веде на каналі Росія щотижневу підсумкову інформаційну програму Вести недели.

У квітні 2012 року в ефірі ВГТРК Кисельов виголосив фразу про гомосексуалів, яку відтоді неодноразово цитували: “Їм треба заборонити донорство крові, сперми, а їхні серця, у разі автомобільної катастрофи, заривати в землю або спалювати. Як непридатні для продовження будь-чийого життя “.

Зазначимо, що в кінці минулого місяця Кисельов висловився за одностатеві цивільні союзи: “Зрештою, любов творить чудеса, хто проти?”

Ще один вислів, що став поширеною цитатою, Кисельов виголосив в ефірі в березні 2014 року: “Росія – єдина країна в світі, здатна перетворити США на радіоактивний попіл!”

Читайте також:  У Північній Кореї з'явився свій фейсбук

Шукайте деталі в групі Facebook