facebook

Доба в АТО: обстріли Донецька, Водяного та Авдіївки

При обстрілі Водяного (Донецька область) є загиблий та поранені, повідомляють силовики.

1655183



За минулу добу противник більш як 50 разів обстріляв позиції українських військових, повідомляє прес-центр АТО.

“У суботу, 18 липня, з 20:45 бойовики півтори години вели прицільний обстріл н.п. Водяне з 152-х та 122-мм артилерії і танка. За попередніми даними, є загиблий і поранені місцеві жителі”, – сказано в повідомленні .

Повідомляється, що о 21:30 почався обстріл з 152-мм артилерії Авдіївки.

“Неодноразово це сталося в районах н.п. Авдіївка, Опитне, Піски, Першотравневе, Водяне, Красногорівка, Тоненьке, Хімік, Старогнатівка, Верхньоторецьке, Новоселівка тощо. Зі стрілецької зброї бандити вели вогонь поблизу н.п. Широкине, Станиця Луганська, Чермалик, Щастя”, – передають у штабі АТО.

Зазначається, що протягом 18 липня зафіксовано прольоти 11 безпілотників.

Сьогодні, 19 липня, станом на 6:00 обстріли позицій сил АТО з гаубиць і мінометів тривають поблизу н.п. Опитне, Авдіївка, Березовий, Яснобродівка, Первомайське.

У свою чергу сепаратисти продовжують звинувачувати ЗСУ в обстрілі. На інформресурсах сепаратистів повідомляється, що з ночі тривав потужний обстріл Донецька по всіх районах.

“У напрямку Водяного зі ствольної артилерії йшов обстріл Путилівки, Григорівки. Потрапляння в житлові будинки Київського, Ворошилівського районів, на Гвардійці руйнування, загоряння. У Макіївці перебита газова труба, зруйновано будинки, є загиблі мирні громадяни”, – сказано в повідомленні.

Також, зі слів сепаратистів, неспокійно на Бахмутці; в районі Попасної мінометні та снайперські дуелі.

Напередодні місцеві жителі повідомляли в соцмережах, що центр Донецька увечері в суботу потрапив під артобстріл. Снаряди впали в районі перетину вулиць Панфілова та Університетської та на Щорса поряд із тролейбусним парком, що за кілометр від Донбас Арени та стадіону Олімпійський.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  Поранений “кіборг” Леонід Хмельков мріє знову стати на ноги. Уся надія — на небайдужих українців. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook