facebook

У ДТП в Чехії розбилась група українців: 2 загинули, 3 в лікарні (фото)

У чеському містечку Подседіце, що неподалік від кордону з Німеччиною, у ДТП розбилася група українців. Загинули щонайменше двоє людей. Ще декілька потрапили до лікарні. Одна із жертв перебуває у вкрай важкому стані.ДТП сталася ще у понеділок, 15 лютого, повідомляє закарпатське видання Mukachevo.net, посилаючись на ЗМІ Чехії.

На трасі зіткнулися два мікроавтобуси та вантажівка. На місці ДТП відразу загинули два українці – жителі Закарпаття (один зі села Барбово, інший зі села Запереділля Міжгірської територіальної громади, які їхали мікроавтобусом. Один із кермувальників отримав важку травму, його госпіталізували в лікарню Масарика в Усті-над-Лабемом гелікоптером.

ДТП З УКРАЇНЦЯМИ В ЧЕХІЇ: ВСІ ДЕТАЛІ
Як зазначає видання, одним із мікроавтобусів їхала група з шести українців. Тамтешні правоохоронці припускають, що кермувальник цього автобуса і став винуватцем ДТП. Повідомляється, що він їхав зигзагами, а потім вилетів на зустрічну смугу руху та врізався у фуру, яка мчала назустріч. Водій вантажівки пояснює, що не встиг зманеврувати, адже аварія сталася миттєво.

“Рухався як навіжений на своєму “Транзиті”. Спочатку я думав, що він хоче звертати, але потім зрозумів, що він не йде у поворот, а просто врізається у фуру, а потім у нас”, – пояснив журналістам кермувальник ще одного авто, яке постраждало у цій ДТП.



Крім того, вказано, що після удару мікроавтобус і вантажівка розлетілися на відстань у кілька десятків метрів, що може свідчити про велику силу зіткнення.

Крім загиблих, у ДТП були ще й троє постраждалих. Зокрема той, якого госпіталізували гелікоптером – у дуже важкому стані.

Відомо, що одна поранена жінка з місця ДТП дуже швидко зникла в невідомому напрямку. Як стало відомо пізніше, через шок, вибравшись із мікроавтобуса, вона кинулась тікати полем.

Читайте також:  Ранкова ДТП у Франківську: тролейбус протаранив легковик (фото)

Постраждалу шукали поліцейським гелікоптером і за допомогою кінологів, а в результаті знайшли тільки наступного дня – на відстані 200 кілометрів від місця аварії, поблизу міста Градец-Кралове.

Як 25-річна жінка змогла дістатися туди, поки не зрозуміло. Її також доправили до лікарні для проведення обстеження.

Поліція з’ясовує всі деталі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.