facebook

На охопленому ковідом Прикарпатті вирішили долю “Буковеля” – “Закриємо!”

Курорт “Буковель” не будуть повністю закривати на час посиленого карантину. Про це повідомили в репортажі каналу 402.

На засіданні Держпродспоживслужби було прийнято рішення щодо роботи курорту “Буковель” під час посиленого карантину. Так, на курорті повністю закриють лише ресторани та інші заклади громадського харчування.

Чиновники кажуть, що потрібно розділяти підйомники і ресторани. Тому люди зможуть кататися на трасах, проте пообідати в закладах громадського харчування буде заборонено. Посилити контроль за дотриманням карантину планують з 22 лютого.

“Всі хто був у “Буковелі”, бачив, що люди катаються в захисних шоломах і там такої проблеми, що буде контакт, і буде можливість захворіти — зменшується в рази. Щодо закладів громадського харчування-вдамося до всіх заходів, щоб вони практично не працювали” – сказав перший заступник ГУ Держпродспоживслужби в оласті Микола Сендецький.

При цьому, при заселенні в готель люди зможуть скористатися послугою сніданку, і це не буде порушенням.

Чиновники відзначили, що найбільша кількість порушень карантину була зафіксована в закладах громадського харчування і торгівлі, трохи менше — в перукарнях і салонах краси.

У зв’язку з цим голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук дав указ посилити контроль за дотриманням заходів карантину.

Читайте також:  У прикарпатському селі, де триває карантин, ще 9 людей захворіли на кір – 5 з них були щеплені (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.