facebook

На Чернігівщині фура пролетіла 20 метрів із моста в річку: загинув водій-іноземець. Фото

У Чернігівській області на трасі М-01 “Київ – Чернігів – Нові Яриловичі” біля села Шестовиця 21 лютого вантажівка з причепом злетіла з моста і впала в річку Десна, внаслідок чого загинув водій фури – громадянин Туреччини 1990 року народження.

Автомобіль зруйнував огорожу переправи і відбійник, після чого злетів вниз із висоти майже 20 метрів. Вантажівка після падіння частково затонула в річці, повідомили в пресслужбі ДСНС у Чернігівській області (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).



У понеділок, 22 лютого, о 13:10 вантажівку разом із загиблим водієм дістали з води за допомогою автокрана і автомобіля “КрАЗ”. Автомобіліста затиснуло в салоні фури, пише “Суспільне”.

“Бачите, яка висота і вага автомобіля, тому врятуватися в такій ситуації неможливо”, – зазначив Сергій Болдирев, директор Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

Приятель загиблого чоловіка розповів, що вони везли лимони двома фурами з Туреччини до Росії і Білорусі. Вантажівки роз’їхалися, тому моменту аварії він не бачив.

Внаслідок ДТП у Десну вилилося близько 1000 літрів дизельного палива. Екологи взяли проби води з річки, результати експертизи будуть через п’ять днів.

Читайте також:  Мажорку Зайцеву, котра вчинила криваву ДТП, можуть випустити на волю: спливли скандальні деталі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.