facebook

Через санкції проти Медведчука в Україні подорожчає паливо – експерт

Директор аналітичного центру Третій сектор – політолог Андрій Золотарьов, спрогнозував, що влада Росії влаштує Україні наслідки санкцій проти Віктора Медведчука – голови політради партії Опозиційна платформа – За життя та кума президента РФ Володимира Путіна.



Санкції проти Медведчука спричинять подорожчання дизельного палива, і через них значно зросла ймовірність загострення ситуації на Донбасі, розповів експерт Главреду.

Співрозмовник додав, що обмежувальними заходами було порушено баланс, який сформувався під час президентства Петра Порошенка, коли на тлі “заклинань” про “Армію, мову, віру” Київ купував російські енергоносії й торгував з РФ.

“Це (санкції проти кума Путіна – Ред.) відіб’ється і на цінниках на заправках (дизельне паливо стане дорожче), і на ситуації на Донбасі… Наслідки – неминучі, тому що Зеленський (президент Володимир Зеленський – Ред.) зламав баланс, який був сформований при Порошенку…”, – заявив Золотарьов.

Військовий експерт – полковник запасу Олег Жданов – теж вважає, що через обмежувальні заходи ситуація на частині сходу України загостриться.

“кількість обстрілів… буде збільшуватися, а їх якість буде змінюватися – можливим стає застосування артилерії для нанесення українській стороні максимальних втрат. Це неприйнятно для Зеленського: кожен убитий чи поранений солдат – це удар по рейтингу…”, – поділився Жданов з Главредом.

Читайте також:  Прикарпатські депутати звернулися до Президента та ВРУ аби не допустити екологічної катастрофи на Калущині (фото+відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.