facebook

У Черкасах показали першого вакцинованого від COVID-19: щеплено вже 10 українців

У мережі з’явилося фото медика Євгена Горенка із Черкас, який першим в Україні отримав щеплення проти коронавірусу вакциною від AstraZeneca.



Знімок опублікував у Facebook колишній Олександр Скічко, який нещодавно очолив Черкаську обласну адміністрацію (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).

За його словами, лікар, який вакцинувався, працює реаніматологом у відділенні Черкаської обласної лікарні, де лікують пацієнтів із COVID-19.

Скічко додав, що як і загалом в Україні, на Черкащині працюватиме каскадна модель вакцинації громадян проти коронавірусу, яка передбачає роботу мобільних бригад у визначеному послідовному порядку.

“Стосовно того, чи потрібно вакцинуватися, розкажу історію. Мене вразила розповідь реаніматолога, який рятував життя пацієнтам, хворим на ковід. На моє запитання, чи готовий він вакцинуватися, відповідь була однозначною: “так”. Коли я запитав: “чому?”, він сказав: “я щодня рятую людей у реанімації і бачу, до яких наслідків може призвести коронавірус”. Тому бережіть своє здоров’я – усім 36,6!” – написав він.

Читайте також:  Розмова мами з Росії з сином зі США: шокуюче відео зомбування (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.