facebook

У Харкові вихователі свічкою спалили незаконний дитсадок

У Харкові в четвер, 25 лютого, сталася пожежа в приватному дитячому садку “Dora family club”, розташованому за адресою вул. Ньютона, 106.

Про подію написали в місцевому Telegram-каналі “Харків 1654”. Садок, що горів, розташований на першому поверсі багатоповерхового будинку і не зареєстрований офіційно (щоб подивитися фото та відео, доскрольте новину до кінця).

Причиною загоряння могла стати свічка, залишена працівником установи. Повідомляється, що її через вимкнення світла запалив вихователь, а потім вийшов із дітьми на вулицю.

У пресслужбі ДСНС Харківщини поінформували, що пожежу в центрі раннього розвитку локалізували о 15:55, а повністю загасили о 16:25.

Унаслідок інциденту ніхто не загинув і не постраждав, на момент пожежі дітей у приміщенні не було. Вогонь пошкодив меблі на площі близько 10 квадратних метрів. Наразі встановлюють причину загоряння та суму завданих збитків.

Слідчо-оперативна група працювала на місці події. Правоохоронці опитували свідків і встановлювали власників центру розвитку.

За інформацією в соцмережах, цього садка немає в реєстрі дошкільних установ.

“А тепер найголовніше: такого дитячого садка в реєстрі немає. Зате реклама є”, – зазначають автори Telegram-каналу.

Після пожежі власники видалили свої сторінки з соціальних мереж.

Читайте також:  В Україні від страшних хвороб померло 574 тисячі осіб: що вбиває українців

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.