facebook

У ДТП на Прикарпатті постраждали 8 людей

За минулу добу в області зареєстровано чотири дорожньо-транспортні приходи. Найбільше людей травмувалося у ДТП у Калуші, що сталася на вулиці Львівській. 22-річний водій автомобіля “Тойота Авенсіс” не впорався з керуванням, допустив зіткнення з деревом та з’їхав у кювет. В результаті ДТП водій та четверо його пасажирів (2002 р. н.,. 2000 р. н., 2004 р. н., 2002 р. н.) отримали тілесні ушкодження. Всі потерпілі – жителі Калуша.



Також 28 лютого о 12:55 в Івано-Франківську водій 1955 р. н., керуючи автомобілем марки “Мерседес Бенс Віто”, на нерегульованому пішохідному переході на вулиці Галицькій вчинив наїзд на 38-річного пішохода. У результаті ДТП потерпілий госпіталізований в ОКЛ, повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

У селі Слобідка 19-річний водій, мешканець села Дорогів Галицької ТГ, керуючи автомобілем марки “Опель Омега”, не впорався із керуванням та заїхав у кювет. Внаслідок ДТП 19-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження.

А в Криворівні на Верховинщині 19-річний водій Ауді А6 виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з бетонною огорожею. В результаті ДТП 19-річний пасажир отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до КНП Верховинської ЦПМС.

Читайте також:  На Франківщині 12 тисяч виборців підтримали проросійські партії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.