facebook

Я вже сім років зустрічаюся з одруженим, але він не збирається розлучатися з дружиною

Що робити жінці, якщо чоловік, якого вона кохає, має родину. І йти з сім’ї він не збирається, а вона – відпускати його. Про це написала закарпатка Тамара Курта. Жінка просить поради у ситуації, що склалася.



Мені 32 роки. Я ніколи не була одруженою. Чоловіків у мене було багато, але обручку ніхто не пропонував ніколи. Я маю свій невеликий бізнес – салон краси. Заробляю добре, сама дуже гарна, струнка, модно одягаюся. Одним словом, сама собі подобаюсь. Знаю, що на мене багато хто задивляється. Але чомусь під вінець ніколи ніхто не кликав.

Із Максимом ми разом уже сім років. Познайомились у тренажерному залі. Він теж небідний, має будівельний бізнес, доглядає за собою, завжди в формі. О от його дружина – це страх людський. Товстелезна, страшна, як чорт. Народила йому 4 дітей і ніколи жодного дня не працювала. Цілими днями прибирає та готує. Вона навіть не фарбується. Одягається так, як колись моя бабуся. Смаку не має зовсім. Не знаю, куди його очі дивилися. Коли заміж таку брав. Та ще й 4 дітей із нею зробив.

Бачила я її кілька разів. Він мене до себе в гості приводив. Казав, що я його далека родичка. Люся повірила. Вона досі не здогадується, що ми коханці.

Готує вона смачно, це правда. Все, що було на столі, мені сподобалося. У хаті – ідеальний порядок… але сама жінка. Розпатлана, без зачіски, у домашньому халаті, у величезних окулярах…

Ну, не дивує мене, що Максим їй зраджує. Я ж красуня! А вона просто занедбана домогосподарка.

Та дивує мене навіть не це, а інше.

Читайте також:  «Не подобається, коли вона цілується»: Потап спантеличив українців зізнанням про Каменських

Я вже кілька разів просила Макса розлучитися з нею, та він не хоче. Каже, що не може їй задати болю, бо колись вона його з того світу витягнула. Він дуже хворів, а вона від нього не відходила. Та що тут такого. Так будь-яка жінка повинна робити, якщо хоче біля себе чоловіка мати.

Іще одна відмовка є в мого коханого. Він переконує, що не може піти з родини, поки діти не виростуть, бо в них, мовляв, не лише мати, але й батько повинні бути. А його найменшому сину усього п’ять років. Тож що мені тепер робити… чекати, поки його Сашко університет закінчить? Я до того часу і сама постарію і на мене навіть вовк не подивиться.

Та найгірше в цій ситуації те, що Максима я кохаю і не хочу втрачати. Ні за що не віддам його в руки тієї надутої… Мені самій нормальний чоловік потрібен. Тільки от як йому пояснити це, як дати зрозуміти, що він гідний дійсно гарної жінки, що йому ганьба з’являтися на людях із його Люсею. Вона ж не пара йому. Тільки я варта такого чоловіка! Ми навіть не дуже ховаємося, нас нерідко бачать разом у місті, можливо, хтось його дружині про нас і говорив, та вона навіть якщо щось і не знає, не подає вигляду. Хитра, гадаю… Знає ж, що якщо зробить скандал, може втратити чоловіка.

Я же думала над тим, що може сама їй усе розповісти, сама попросити відпустити його до мене. Я навіть готова замість нього його дітям їй аліменти платити, тільки б Макс жив зі мною. Та чомусь боюся, що він мені такого вчинку не вибачить, що піде від мене і я більше ніколи його не побачу.

Читайте також:  – Чyла, Катю? Стефко зі своїм іспaнським кохaнням пpиїхав. Вона зарoбітчанка з сусідньої області. Мoже до вaс нaвiдається

Порадьте, будь, ласка, що мені робити, як стати щасливою поруч із коханим чоловіком?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.