facebook

Гурт Infected Mushroom приїхав до Криму, незважаючи на погрози

Виконавчий продюсер фестивалю вважає, що приїзд Infected Mushroom є “ще одним проривом блокади”.

1655878



Ізраїльський електронний гурт Infected Mushroom виступить на фестивалі “Крим Фест Точка Ру” в Севастополі, незважаючи на погрози, що надійшли на адресу музикантів. Про це, в день відкриття фестивалю, журналістам заявив генеральний продюсер фестивалю Олександр Кисіль.

“Починаючи з середи, їм сипалися погрози, що коли вони приїдуть, їх застрелять, надходили колективні скарги від нібито українських фанатів, у що ми слабо віримо. Агенти були стурбовані і попросили охорону. Ми вдячні адміністрації Сімферопольського аеропорту за те, що вона дозволила зайти охороні в зону прильоту. Зараз музиканти вже розуміють, що тривоги були марними. Правда, вони обгоріли на пляжі”, – сказав Кисіль.

Виконавчий продюсер фестивалю Євген Тітков вважає, що приїзд Infected Mushroom є “ще одним проривом блокади”. “Ми пишаємося тим, що на сайті цього гурту навпроти Севастополя стоїть російський прапорець”, – сказав Тітков. За його словами, організатори фестивалю пропонували виступити в Криму 30 іноземним гуртам, але отримали відмову.

Бюджет “Крим Фест” цього року склав 20 млн руб, організатори сподіваються, що за тиждень його відвідають від 10 тис. до 20 тис. осіб. Хедлайнерами проекту стануть російські гурти “Арія” і “Аліса”. Фестиваль триватиме на пляжі села Орловка.

Раніше, колишній вокаліст рок-гуртів Deep Purple і Rainbow Джо Лінн Тернер, який 19 травня виступив перед севастопольцями, розповів, чого йому може коштувати концерт в Криму. Співак зазначив, що не звертає уваги на погрози можливої заборони його музичної діяльності в Європі після виступу на анексованій території.

За матеріалами: ТАСС

Читайте також:  Радник очільника МВС про долю Кримського мосту: "Він обов'язково буде зруйнований – це лише питання часу"

Шукайте деталі в групі Facebook