facebook

Міліція розслідує бійку в клубі за участю бійців батальйону “Донбас”

Попередньо факт був кваліфікований за ч.1 ст. 125 “Умисне легке тілесне ушкодження” КК України.

1655855



За фактом бійки в маріупольському нічному клубі, яка сталася в неділю, міліція відкрила кримінальне провадження щодо обох сторін конфлікту – бійців батальйону “Донбас” і охоронців закладу, повідомляє прес-служба ГУ МВС у Донецькій області.

“19 липня 2015 о 04:30 в чергову частину Приморського РВ Маріупольського МУ з міської лікарні надійшло повідомлення про госпіталізацію 30-річного чоловіка, бійця батальйону “Донбас”, який отримав тілесні ушкодження у нічному клубі “Корал”, – йдеться в повідомленні.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Приморського РВ. Міліціонери опитали потерпілого, який перебував у лікарні, співробітників розважального закладу. Було призначено кілька відповідних експертиз. Попередньо факт був кваліфікований за ч.1 ст. 125 “Умисне легке тілесне ушкодження” КК України.

Близько 13:00 до чергової частини Приморського РВ надійшло повідомлення від працівників клубу “Корал”. Вони повідомили, що невідомі в камуфляжній формі приїхали до закладу, заважають роботі, а також заподіяли тілесні ушкодження співробітникам. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, керівництво Маріупольського МУ.

“Дійсно, представники батальйону, які прибули в “Корал” на кількох військових автомобілях, заблокували вхід в розважальний заклад. Бійці батальйону “Донбас” вимагали покарати охорону, яка побила їхніх товариша по службі. Конфлікт вдалося погасити. Двоє охоронців закладу, які отримали тілесні ушкодження, звернулися в міліцію”, – наголошується в повідомленні.

Кримінальне провадження попередньо також кваліфіковано за ч.1 ст. 125 “Умисне легке тілесне ушкодження” Кримінального кодексу України.

“Командування “Донбасу”, а саме в.о. командира батальйону Віктор Тихий підтримує позицію органів внутрішніх справ і наголошує, що міліція повинна розібратися в даному конфлікті. Крім того, він зазначив, що Євген Шевченко, який поширює в соцмережах неправдиву та непідтверджену інформацію щодо даного конфлікту, ніякого відношення до батальйону не має”, – наводить слова начальника ГУ МВС України в Донецькій області В’ячеслава Аброськіна прес-служба.

Читайте також:  За добу поранені двоє військових, загиблих немає

За всіма зверненнями до міліції проводиться перевірка, встановлюється коло осіб, причетних до даних фактів. Після проведення необхідних слідчих дій події буде дана правова оцінка.

Раніше, вКиєві, за бійку були затримані інспектор патрульної служби і колишній спецназівець, повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Шукайте деталі в групі Facebook