facebook

Правий сектор створить в регіонах оперативні штаби з референдуму

З 22 липня в усіх областях України будуть створюватися оперативні штаби з референдуму про недовіру владі.

1656399



Партія Правий сектор має намір створити оперативні штаби з реалізації референдуму про недовіру діючій владі в кожному регіоні. Про це на віче на Майдані Незалежності у вівторок, 21 липня, сказав лідер партії, депутат Верховної Ради Дмитро Ярош.

“Буквально з завтрашнього дня в усіх областях України будуть створюватися оперативні штаби з референдуму. Вони виконуватимуть роль певних організаційних комітетів”, – сказав він.

Ярош також поінформував про зміну назви руху. Він зазначив, що на з’їзді військово-політичний рух Правий сектор було перейменовано в національно-визвольний рух Правий сектор.

Проти Правого сектора Закарпаття відкрили кримінальну справу – Москаль

Нагадаємо, на Майдані Незалежності відбулося віче “Геть владу зрадників!”,організоване Правим сектором. Партія також провела в Києві свій з’їзд, на якомувисунула ряд вимог. Зокрема, Правий сектор хоче референдум про недовіру парламенту, уряду і президенту.

Також вони вимагають скасувати Мінські домовленості і легалізувати добровольчі батальйони. Серед іншого з’їзд ухвалив, що ПС не братиме участі у місцевих виборах восени.

Читайте також:  Екс-посол України в США розповів, кого у війні України з Росією буде підтримувати Помпео

Шукайте деталі в групі Facebook