facebook

Члени кремлівсько-путінської банди готуються до втечі… І вивезуть з раSSєї всі капітали!

Видання “The Times” розповідає: “Члени близького оточення Путлера віддають теплі містечка дітям один одного. Борис Ротенберг, який разом з братом Аркадієм володіє “СМП Банко”, що перебуває під санкціями, продав 50% акцій свого фінського бізнесу, компанії Arena Events Oy, синові Роману. Представник Бориса Ротенберга назвав це зміною поколінь.

І це не єдиний подібний приклад. Такі фінансові операції не є незаконними, але, як кажуть аналітики, підкреслюють слабкість політики санкцій, так як їх засоби є мобільними.

Ось кілька подібних прикладів:

– Геннадій Тимченко продав 17% акцій “Сибура”, найбільшого нафтохімічного холдингу Росії, Кирилу Шамалова за 500 млн доларів. Батько Шамалова Микола знаходиться, як і Тимченко, в європейському списку санкцій, а Кирило Шамалов – ні.

– Тимченко продав належні йому 30% акцій групи компаній “Російське море”, вартість яких оцінюється в 40 млн доларів, своєму зятю Глібу Франку.

– Аркадій Ротенберг продав своєму синові Ігорю Ротенбергу “Газпром буріння” і свою частку в “ТПС Нерухомості” і “Мостотрест”. Операцію з “Газпромом буріння” оцінюють в 330 млн доларів. Минулого місяця Ігор продав свою частку “Мостотерста” за 198 млн доларів, заявивши, що частина цих грошей буде направлена в “Газпром буріння”.

– Геннадій Тимченко продав 0,5% акцій Arena Events Oy Роману Ротенбергу.

Така соціальна спайка дітей російської еліти допомагає консолідувати оточення Путіна, що піддається західному тискові.

Як пише газета, двоюрідний брат Путлера – Ігор Путін – був менеджером в компанії, афілійованої в компанію “Стройтрансгаз”, що належить Геннадію Тимченку, і у якої був контракт з компаніями Аркадія Ротенберга.

Михайло Путін, племінник Путіна, працював головою медичного управління “Газпрому”, а зараз – заступник голови правління ВАТ “Согаз”, страхової компанії, пов’язаної з “Газпромом”.

Читайте також:  Вірш справжнього російськомовного патріота України, який проживає в Орловській області - окуповані московією території українських козаків!

Банк “Росія” володіє акціями “СОГАЗ”, а Михайло Шаломов, син Любові Шаломової, ще один племінник Путіна, володіє акціями банку “Росія”.

Як передбачають аналітики, у разі падіння режиму Путлера діти олігархів втечуть за кордон. Однак зараз у всесвіті Путлера немає бізнесу важливіше сімейного.

Джерело – http://www.thetimes.co.uk/tto/news/world/europe/article4504478.ece


Шукайте деталі в групі Facebook