facebook

Майно франківців використовують для політичних спекуляцій (ФОТО)

Сьогодні під стіни департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку четверо представників громадської організації “Голос” притягнули сміттєвий бак.




яівапвч

Про це в мережі Фейсбук повідомляє працівник департаменту Назар Рогів:

“Щойно біля Департаменту скінчилось шоу, організоване ГО “Голос”, в якій взяли участь 4 представники цієї організації, 6 журналістів, які висвітлювали дану подію та декілька дівчат студенток, які навіть не змогли назвати причину участі в акції.
Розпочав дійство “організатор заходу” сумнівної зовнішності, який притягнув сміттєвий бак і отримав за це грошову винагороду та поклав її до кишені (на фото).
Надалі учасники заходу, не висуваючи жодних вимог, прокричали загальні лозунги перед телекамерами і порозходились.
Прикриваючись захистом інтересів громади, насправді намагаються зупинити реформи, які робляться Департаментом у сфері громадського транспорту міста, що дає підстави вважати, що вони діють не в інтересах громади, а в інтересах перевізників”.

Така акція викликала нерозуміння і обурення в франківців.

Зібрались крикуни, які десь стирили сміттєвий контейнер. Знайшли з ким боротися…“, – пише Yuri Kryven.

Це вже перебор. Хочете комфортний комунальний транспорт – перестаньте користуватися тим що є. День, два, місяць , рік. В Ізраілі коли завищили ціни на сир люди просто перестали його купляти. І ситуація вирішилася. А ми, як дикуни. “Голос” хоче пропіаритися? то пропонуйте конструктивні речі, а не влаштовуйте цирк”, – пише Вероніка Шиманська.

То просто рекламна акція, відверто популістська wink emoticon Просто не треба звертати на таке уваги“, – пише Taras Sluchyk.

Та це мєрзость, шо капєц. Я точно знаю що та Аня Крисюк знайома і зі Смушаком, і з Віталій Чорненький і з Ростислав Гудзінський. І вони нормально можуть зустрітись без цього цирку. І я так само знаю, що департамент транспорту об’явив вакансію на посаду “розгрібати ці завали з перевізниками”. Так шо тільки нормальне бажання і йди допоможи. А вони смітник катають”, – пише Andrey Chernikov .

Читайте також:  Прикарпатка ледь не спалила будинок через забуту курку

Шукайте деталі в групі Facebook