facebook

У бою з ворогом у Широкиному поранено 8 бійців, – «Оборона Маріуполя»

Під час учорашнього бою в Широкиному, який тривав з 9.30 понеділка до 00.45 вівторка, сили АТО знищили три склади терористів з боєприпасами, диверсійно-розвідувальну групу противника і снайпера.



Crisis in Ukraine

Про це 10 березня повідомляється на сторінці «Оборона Маріуполя» у Фейсбук.

Унаслідок бою отримали поранення вісім українських бійців. Трохи пізніше, після закінчення бою, супротивник провів обстріл з гранатомета по позиціях сил АТО.

«Сьогодні о 7.15 противник здійснив обстріл позицій сил АТО з стрілецького озброєння. Протягом дня було зафіксірвано кілька поодиноких обстрілів, що не мають відношення ні до обстрілу, ні до штурмових дій. О 15.30 розпочався мінометний обстріл позицій АТО в Широкиному. 16.26 – обстріл закінчено. Станом на 17.00 – тихо», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, як повідомляє «Оборона Маріуполя», учора був зафіксований політ чотирьох безпілотників противника над населеними пунктами: Широкине, Лебединське, Новоселівка.

«Сили АТО продовжують перебувати на своїх позиціях в селі Широкине. Вчорашні спроби штурму з боку супротивника залишилися безуспішними і оборони не прорвали. Українські військовослужбовці контролюють ситуацію і готові до можливого штурму», – зазначається у повідомленні.

Читайте також:  “Ми вимагаємо скасувати вирок кіборгу” – іспанська діаспора написала лист Порошенкові (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook