facebook

Доба в АТО: обстріли Новгородського, Докучаєвська і бої в Пісках

Сторони конфлікту повідомили про чергові обстріли, звинувачуючи одна одну в порушенні перемир’я.

1657476



У прес-центрі АТО повідомляють, що за минулу добу позиції українських військових обстріляли 78 разів.

“О 21:30 по житлових районах селища Новгородське (Донецька область) бойовики завдали ударів з танка з боку Горлівки. З 20:30 до 23:30 обстріляні позиції сил АТО в районах н.п. Опитне, Авдіївка, Березове. О 21:00 більше години бандформування вели обстріл з 120-мм мінометів поблизу н.п. Піски”, – сказано в повідомленні.
Також, за словами військових, під обстріл потрапили їхні позиції в районах н.п. Новгородське, Розсадки, Авдіївка, Кірове, Станиця Луганська, Санжарівка, Луганське, Лозове, Мар’їнка, Опитне.

“Починаючи з 2:45, більше години били з танка по позиціях сил АТО поблизу н.п. Піски. З 4:30 більше півгодини обстріл наших позицій з 120-мм міномета було чутно поблизу Красногорівки”, – передають в штабі АТО .

У свою чергу в самопроголошених ДНР і ЛНР зазначають, що ситуація за цю добу погіршилася, кількість обстрілів почала збільшуватися. На інформресурсі сепаратистів повідомляється про зіткнення в районі Станиці (міст-Болотене), Пісок і Попасної. Крім того, північна частина Докучаєвська (Донецька область) перебувала з вечора під артобстрілом, відсутня електрика.

“У Донецьку шумно на Будьонівському районі. На Пролетарському і Мирному чутно розриви. У Горлівці чути гуркіт, на заході гримить осторонь Новгородська”, – сказано в повідомленні.

Як повідомлялося, у четвер, 23 липня, відбулася телефонна розмова лідерів “нормандської четвірки”. Співрозмовники попросили місію ОБСЄ та експертів Спільного центру з контролю АТО знайти рішення для виведення українських військ з Широкиного.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  "Немає війни на Донбасі!" Коломойський розповів, як Зеленський допомагатиме Росії

Шукайте деталі в групі Facebook