facebook

Луческу: Бернард ще здійснює занадто багато індивідуальних дій

Головний тренер Шахтаря Мірча Луческу підбив підсумки матчу проти Волині.

1657491



“Це була видовищна, приємна гра, напевно, для всіх. Було дуже багато гольових моментів, що сподобалося публіці. Ми здобули перемогу, бо були більш наполегливими і краще реалізовували те, що створювали. Задоволений результатом, задоволений командою. І тепер усі думки повинні бути про Фенербахче.

Шахтар грав у свій футбол. Дуже багато залежить, звичайно, від того, що робить суперник на полі. Ми використовували вільні зони, які створювалися. Сьогодні Волинь більше атакувала, і, природно, ці зони ми і використовували в контратаках. Бо ми були більш динамічними, швидкими, демонстрували більш вертикальний футбол. І лучани могли забити, і ми могли забити ще дуже багато, якби реалізували всі моменти. Такою грою, таким спектаклем задоволені всі, хто був присутній на цьому матчі.

Атакувальні виконавці виглядали добре сьогодні. Кобіним я задоволений. Коваленко добре зіграв на своїй позиції. Бернард ще здійснює занадто багато індивідуальних дій, але, думаю, у нього все вийде.

Ну й Алекс Тейшейра зростає, з кожним роком грає все краще і краще, стає особистістю, відчув упевненість, має гольове чуття. Раніше забивав по три-чотири м’ячі за сезон, але зараз став сильним футболістом, з гарним дриблінгом, швидкістю і почуттям голу. Я радий, що він вирішив залишитися з нами, продовжити кар’єру в Шахтарі, поки за його спиною ми не виростимо іншого гравця”, – заявив Луческу.

Раніше писалося, що Шахтар розгромив Волинь 4:1 в матчі другого туру чемпіонату України.
За матеріалами: ФК Шахтер

Читайте також:  Луческу: Єдине, що повинна робити моя команда, - грати на перемогу

Шукайте деталі в групі Facebook