facebook

У Києві чоловік розбив дві машини патрульної поліції

Учасник ДТП на Оболоні зник, пошкодивши патрульні машини.

1657483


У ніч на 24 липня в Києві чоловік влаштував перегони з поліцією і розбив їхні машини, повідомив прес-секретар МВС Артем Шевченко.

За його словами, людина на чужому Sang Young Kyron і без водійського посвідчення скоїла ДТП на Оболоні, після чого зникла з місця події.

На переслідування порушника кинулися два екіпажі поліції – він заїхав у Новосілки за Хотянівкою у Вишгородському районі греблі ГЕС. Там винуватець ДТП навмисне пошкодив два автомобілі поліції.

“Алкотестер показав нуль проміле, але поведінка дивна. Попереду огляд на наркотичне сп’яніння. Вину свою у скоєному визнав. Дії поліцейських попередньо визнані правильними. Відео з місця затримання чекайте згодом”, – написав Шевченко на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомлялося, в Києві за перші 11 днів роботи патрульної служби були пошкоджені 10 нових патрульних автомобілів Toyota Prius.

Як повідомлялося, нова патрульна служба в Києві почала працювати 4 липня. Столиця стала першим містом в Україні, де ДАІ та ППС замінили на поліцейських.

За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  Українцям у 2023 році підвищать пенсійний вік: кому доведеться працювати до 65 років

Шукайте деталі в групі Facebook