facebook

Черговий варіант адміністративно-територіальної реформи на Прикарпатті – область планують поділити на 63 об’єднані територіальні громади

Сьогодні, 24 липня, в Івано-Франківській обласній раді представили черговий варіант адміністративно-територіальної реформи краю. Цього разу на Прикарпатті планують створити 63 об’єднані територіальні громади.




іфмфімів

Про це йдеться в проекті рішення, яке отримали депутати напередодні початку четвертого пленарного засідання 36 позачервгової сесії обласної ради.

“Отже, основні зміни в проекті рішення – Косівський район село слобідка переходить до Путської отг, село Рибне переходить до Івано-Франківської територіальної громади. Враховуючи побажання громади у план внесено створення Дубівецьку отг. Зміни відбулися і в Калуському районі. Також у сьогоднішньому плані є додаток з переліком населених пунктів, де процес є неврегульованим. А також записано, що обласна рада зможе вносити зміни до перспективного плану”, – каже Руслан Панасюк.

Нагадаємо, це вже третій варіант адміністративно-територіальної реформи на Прикарпатті. В червні робоча група представляла депутатам план з утворення 61 об’єднаної територіальної громади, а ще перед тим мова йшла про 43 отг в області.

Читайте також:  Блок Порошенка і УДАР можуть об'єднатися

Шукайте деталі в групі Facebook