facebook

Google обіцяє продовжити життя до 500 років

Для цього людині знадобляться спеціальні машини, які і будуть підтримувати життя.

1592640


Президент Google Ventures Білл Меріс в інтерв’ю Bloomberg заявив, що біологічний потенціал людини дозволяє жити 500 років.

“Якщо ви запитаєте мене, чи можна жити до 500 років, то я відповім, що це можливо”, – сказав Маріс.

Для цього людині знадобляться спеціальні машини, які і будуть підтримувати життя. Він зазначив, що за останні двадцять років вченим вдалося зробити прорив в медицині і навчитися лікувати багато захворювань, але головні відкриття попереду.

“У Google є все необхідне в галузі дослідження життя для того, щоб реалізувати найсміливіші плани”, – заявив Меріс.

За останні 20 років людство зробило істотний прорив в медицині і навчилося лікувати багато захворювань, проте ще більше відкриттів слід зробити в найближчі роки, вважає Меріс.

Наявні інструменти дадуть можливість реалізувати найсміливіші проекти в цій галузі.

При цьому Меріс зазначає, що на порядку денному питання продовження життя до 500 років не стоїть. При правильному способі життя сучасна людина зможе прожити до 120 років.

І вже після цього, за допомогою революційних машин, які з’являться в майбутньому, життя можна буде продовжити ще на кілька століть.

Він розповів, що Google Ventures не планує відмовлятися від інвестицій в технологічні стартапи.

До списку проектів, підтримуваних Google Ventures, входять сервіс для виклику таксі Uber, виробник термостатів для житлових і офісних приміщень Nest Labs і розробник програмного забезпечення Cloudera. Водночас президент Google Ventures зазначив, що існує можливість зробити “більше”.

“У Силіконовій долині багато мільярдерів, але зрештою ми всі відправимося в одне і те ж місце. Вибираючи між тим, щоб зробити багато грошей, і тим, щоб знайти спосіб зробити так, щоб люди жили довше, що б ви обрали?” – запитав він.

Читайте також:  Хіба ми тут працюємо для позичок? І коли ви гроші віддасте, якщо без роботи?” – от і вся дяка від доньки. Залишилося тільки на тoй свiт

Білл Меріс вивчав неврологію в американському Міддлбері-коледжі і займався нейробіологічними дослідженнями в університеті Дьюка. У фонді Google Ventures, створеному в 2009 році, Меріс є президентом і одним з партнерів.

На сьогоднішній день відзначається тенденція зростання інтересу бізнесу до науки, яка займається питаннями продовження життя. Так, раніше два бізнесмени посперечалися на мільйон доларів, хто раніше помре.

Шукайте деталі в групі Facebook