facebook

Як “москалі” везли “ґумпомащь” українцям – цілий «КАМАЗ» боєприпасів! (ФОТО-ВІДЕО)

“Усьо – через ГЛОНАСС”, – розповів “бравий” рассєйський майор, рясно супроводжуючи свою промову справжнім російським матом в адрес Крємля і його “нанотехнологій”.

25 липня близько 22.00 співробітники Держприкордонслужби України на контрольному посту «Березове» затримали «КАМАЗ» “битком” набитий боєприпасами.

Військовий автомобіль еРеФії прибув на контрольний пост зі сторони н.п. Оленівка, що на тимчасово непідконтрольній території. В ньому знаходилися 2 особи у військовій формі без розпізнавальних знаків. Для зупинки транспортного засобу прикордонниками було здійснено попереджувальні постріли. Аби унеможливити нападу з боку терористів на місце також вислали додаткові резервні групи.

Прикордонники з’ясували, що один з чоловіків – “бравий” кадровий військовий ЗС РФ у званні «майор», а інший затриманий належить до терористичного бандформування “ДНР”. У «КАМАЗі» виявили велику кількість ящиків з боєприпасами. Зокрема в автомобілі знаходилося 186 ящиків та 6 цинків з гранатами, набоями калібру 5,45, 7,62 та 12,7 мм, а також пострілами до РПГ.

Як повідомляють очевидці, майора і “апалчєнца” на український блок-пост завела “високотехнологічна” російська супутникова система глобального позиціонування ГЛОНАСС. Про це майор розповідав, рясно супроводжуючи свою промову російським матом в адрес Крємля і його “нанотехнологій”.




Джерело – http://dpsu.gov.ua/ua/about/news/news_7986.htm

Читайте також:  Кобзон забрав за собою друга: ватажка "ДНР" Захарченка підірвали в кафе «Сепар»

Шукайте деталі в групі Facebook