facebook

На очах у Путіна бойовий корабель не зміг запустити ракету

Росія 26 липня відзначає День Військово-морського флоту.


1658453

На святкуванні Дня Військово-морського флоту в Балтійську морякам не вдалося запустити ракету в присутності президента Росії Володимира Путіна, повідомляє Росбалт.

На каналі YouTube з’явилося відео з параду, на якому один з військових кораблів не зміг випустити ракету. У момент запуску нібито зняли і реакцію Путіна.

Сьогодні на святкуванні Дня ВМФ Путін заявив, що статус “великої морської держави для Росії – це велика відповідальність”.

“Наша Батьківщина завдяки мужності моряків і таланту кораблебудівників … утвердилася як велика морська держава. Для нас цей статус величезна відповідальність перед історією, перед нашими предками, які створювали морську славу Росії, і перед майбутніми поколіннями, яким ми повинні передати сучасний і сильний Військово-морський флот”, – сказав Путін.

Раніше сьогодні з’явилося відео зі святкування ВМФ в Севастополі. Один з бойових кораблів випустив ракету, яка в повітрі розвалилася на частини.

Раніше повідомлялося, що Росія перебазувала в Крим три навчальних літаки Су-25УТГ і три палубні винищувачі Су-33 для тренувальних польотів.

Нагадаємо, 17 червня, начальник прес-служби Генерального штабу ЗСУ Владислав Селезньов повідомив, що в Криму залишається 35 кораблів, катерів і суден забезпечення, зокрема і бойові кораблі.

Читайте також:  На ремонт карпатських доріг дадуть понад два мільярди

Шукайте деталі в групі Facebook