facebook

Кабмін створив комісію з національно-патріотичного виховання

Комісію очолив міністр культури.

1659579



Кабінет міністрів України схвалив створення комісії з питань національно-патріотичного виховання. Це передбачено постановою Кабміну №524, оприлюдненою на сайті уряду.

Згідно з документом, очолить комісію міністр культури В’ячеслав Кириленко. Крім того, до неї увійдуть заступники керівників 15 відомств, у тому числі силових, а також представники підприємств, установ та організацій, голова Ради козацьких отаманів України, голова громадської організації “Молодіжний клуб Джура”, голова громадської організації “Ресурсний центр патріотичного виховання “Перемога”.

У постанові зазначається, що основними завданнями комісії буде координація дій органів виконавчої влади з питань національно-патріотичного виховання, визначення шляхів, механізмів та способів вирішення питань відродження та впровадження національно-патріотичного виховання, підвищення ефективності діяльності центральних і місцевих органів виконавчої влади із зазначених питань, а також вдосконалення нормативно-правової бази з питань національно-патріотичного виховання.

Читайте також:  Секс-скандал зі школяркою: під Рівним трапилася трагедія

Шукайте деталі в групі Facebook