facebook

Microsoft почала продажі Windows 10

Попередня версія операційної системи була сприйнята користувачами в цілому негативно.

1659623



Американська Microsoft в середу почала продажі операційної системи Windows 10. Користувачі Windows 7 і Windows 8.1 зможуть встановити нову версію безкоштовно.

У Windows 10 розробники повернули меню “Пуск”, операційна система “швидко запускається, швидко відновлює роботу і дозволяє вкрай економно витрачати заряд акумулятора”. Платформа оптимізована під управління за допомогою і клавіатури, і сенсорного екрану.

У Windows 10 з’явиться новий браузер Microsoft Edge, який змінить Internet Explorer. Компанія позиціонує його як “вдосконалений і швидкий”.

Попередня версія операційної системи була сприйнята користувачами в цілому негативно, багато корпоративних клієнтів так і не перейшли на Windows 8. Цього разу компанія доклала особливі зусилля, щоб підготувати користувачів і врахувати їхні побажання. За даними опитувань керівників IT-служб компаній, які наводить The Wall Street Journal, 73% з них сказали, що їхні компанії планують перейти на Windows 10 протягом двох років. За словами експертів, компанії зацікавлені в новому ПЗ, зокрема, через наявні в ньому нові функції у сфері захисту конфіденційної інформації, безпеки.

Як повідомили представники компанії на конференції Ignite, Windows 10 стане останньою системою компанії.

Таке рішення мотивоване бажанням Microsoft постійно підтримувати на рівні актуальності вибраний продукт після виходу.

Нагадаємо, раніше Microsoft повідомила про способи отримати релізний Windows 10 безкоштовно.

Читайте також:  Українцям дозволили закупити газ на зиму за літньою ціною

Шукайте деталі в групі Facebook