facebook

Хлої Кардашьян знялась в спортивній фотосесії для Complex

Молодша сестра Кім Кардашьян продемонструвала спортивне тіло.


 

31-річна бізнесвумен Хлої Кардашьян, молодша сестра знаменитої світської левиці Кім Кардашьян, знялась в новій фотосесії для серпневого номера журналу Complex.

Кім виступила “креативним директором” зйомки, над якою працював фотограф Стівен Гомілліон. Хлої постає перед камерою в спортивному одязі – сексуальних боді, коротких топах і шортах, поєднаних з взуттям на високих підборах і масивними прикрасами. Укладка з ефектом мокрого волосся створює відчуття, ніби жінка щойно закінчила повноцінне тренування.

Хлої розповіла, що була одержима цією зйомкою: “Я не знаю, чи я хоч коли почуватимусь так, щоб з упевненістю сказати: “Хай там що, але я маю прекрасний вигляд!” Але я ще ніколи не почувалась настільки комфортно у власному тілі, як зараз”.

Кім залишилась задоволена результатом зйомки. Вона опублікувала кілька знімків сестри на своїй сторінці в Instagram’і і підписала їх так: “Як прекрасно Хлої виглядає в новому фотосеті! Я одержима цією зйомкою. Важка робота окупається! Хлої завжди соромилась відвертих фотосесій, боялась їх. Однак вона подолала свої страхи і зважилась на це. Я так пишаюся нею!”

Однак багато шанувальників сімейства Кардашьян написали у коментарях під фото, що знімки дуже ретушовані, насправді ж Хлої виглядає зовсім інакше. Жінка не стала сперечатись з хейтерами і опублікувала колаж, який складається з 2 знімків – до і після ретуші, додавши до нього такий коментар: “Зображення зліва – фото з реальної камери в день зйомок. Зображення праворуч – зретушоване фото. Так, шкіра гладенька і тінь прибрали, але я досі думаю, що я добре виглядаю і на лівому зображенні”.

Читайте також:  Роздягнена Астаф'єва влаштувала інтимну фотосесію прямо на столі (фото 18+)

Раніше повідомлялось про те, що Кім Кардашьян знову показала форми в футуристичної фотосесії.

Шукайте деталі в групі Facebook