facebook

Чисельність російсько-терористичних військ досягає 33 тисяч осіб – ІС

Близько 80 % терористів є російськими найманцями.

110265


На сьогоднішній день під єдиним централізованим командуванням у складі “ДНР” і “ЛНР” фактично розгорнуті два армійських корпуси російсько-терористичних військ – близько 30-33 тисяч чоловік.

“Із них лише 15-20% мають українське громадянство, решта – російські найманці”, – повідомляє в четвер, 12 березня, на своїй сторінці в Facebook координатор групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук.

Тимчук зазначає, що керівництво терористичних організацій продовжує проводити “мобілізаційні заходи”. На підприємствах та шахтах на окупованій території масово складаються так звані мобілізаційні списки працівників, під приводом підготовки до “наступу українських військ”.

Після серії конфліктів і серйозних втрат в особовому складі в результаті “зачисток”, ватажки залишків формувань т. н. “козаків” на окупованій території Луганської області погодилися на умови керівництва “ЛНР” щодо підпорядкування керівництву цієї терористичної організації. Прийнято рішення про входження “козацьких” формувань до складу збройних сил ЛНР” на правах окремого роду військ”.

Напередодні штаб АТО повідомляв, що за ніч, з 20.00 і до 6 ранку 11 березня, незаконні збройні формування 10 раз обстріляли позиції сил АТО. Відзначається зменшення інтенсивності обстрілу з боку противника. Найбільша активність спостерігається на Донецькому напрямку.
Читайте також:  Росія готує вбивство одного з головних керівників "ДНР

Шукайте деталі в групі Facebook