facebook

Серійний номер на уламку літака відповідає зниклому Боїнгу

Розгадка зникнення літака близька?

1660577



Фахівці підтвердили відповідність серійного номера на уламку літака, який знайдено на французькому острові Реюньйон і технічних специфікацій Boeing 777, зниклого в Індійському океані, передає Journal de l`Ile de la Reunion.

Експерти спростували первісні дані про те, що на виявленому фрагменті було зафіксовано позначення “BB670”, уточнивши, що цифри читаються як “657BB”, що відповідає довідковій документації зниклого літака для силового приводу флаперони і панелі обшивки флаперони.

Належність уламка до зниклого літака – одна з трьох версій походження виявленого фрагмента, висунутих місцевими фахівцями.

Безслідне зникнення Боїнга-777: знайшли уламки вперше за 16 місяців

Після пропажі літака рейсу MH370, на борту якого перебували 239 людей, почалася масштабна пошукова операція, яку очолювала слідчу групу Австралії, однак сліди літака так і не були знайдені. За версією слідчих, він впав у південній частині Індійського океану в двох тисячах кілометрах на північний захід від австралійського міста Перт.

Слідчі встановили, що лайнер раптово відключив зв’язок із зовнішнім світом, після чого змінив курс і полетів на захід. Після того як Боїнг залишив повітряний простір Малайзії, його більше ніхто не бачив.

Читайте також:  Намагання кремлівських структур захистити терористів доходить до абсурду!

Шукайте деталі в групі Facebook