facebook

Зоря впевнено обіграла Шарлеруа в Лізі Європи

Зоря обіграла Шарлеруа в першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

1660568


Обидві команди почали грати з досить високими швидкостями. Хвилини до 20-ї луганчани володіли ініціативою, створюючи момент за моментом. Особливо виділявся дует Малиновський – Хомченовський, які часто удвох проходили оборонні редути Шарлеруа.

Ближче до середини першої половини матчу бельгійці вирівняли хід зустрічі. Дуже гостро виглядав Пайє, який примудрявся створювати моменти і собі, і партнерам.

Кінцівку першого тайму команди провели на зустрічних курсах, однак жодній зі сторін не вдалося “розпечатати” рахунок.

Друга половина зустрічі знову почалася з активності луганчан. Особливо “жарко” біля воріт господарів було на 49-й хвилині, коли підопічні Вернидуба створювали момент за моментом.

Ще більше загострив гру вихід на поле Любеновича, який сходу почав віддавати передачі на партнерів.

У підсумку на 69-й хвилині Зоря таки відкрила рахунок. Руслан Малиновський отримав м’яч метрах в 16-ти від воріт і сильним ударом спрямував його в ліву від воротаря “дев’ятку” – 0:1.

Після пропущеного гола бельгійці кинулися в атаку. Кілька разів Микита Швеченко рятував свою команду від вірних голів.

Однак забили знову луганчани. Руслан Малиновський, перебуваючи в центрі чужій штрафній, зміг проткнути м’яч повз захисників і кіпера гостей – 0:2.

Цей рахунок і протримався до кінця поєдинку.

Шарлеруа – Зоря 0:2

Голи: Малиновський, 69, 89

 
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Відділили секунди. Гірськолижниця Ольга Книш стала віце-чемпіонкою на змаганнях в Італії. Країна пишається

Шукайте деталі в групі Facebook