facebook

Фотофакт: Зі складу Донецької міліції утворили новий батальйон

Новий батальйон за своєю структурою відповідає структурі батальйону Національної гвардії України



im578x383-11754791_1487002301592439_919324037971347130_o

Про це повідомляє начальник ГУМВС України в Донецькій області В’ячеслава Аброськіна у Facebook.

У новоствореному батальйоні – 300 бійців. Це всі діючі співробітники міліції: оперуповноважені карного розшуку та боротьби з економічними злочинами, дільничні інспектори і представники інших підрозділів Головного управління.

“Багато жителів запитують про мету створення даного батальйону, якщо вже є раніше створені добровольчі батальйони, які увійшли в структуру МВС. Відповідаю – це нами створений підрозділ, сформований з наших міліціонерів, створено, насамперед, для оперативного реагування на екстрені, позаштатні ситуації в зоні проведення АТО. Також для боротьби з диверсійними групами бойовиків, для забезпечення безпеки наших громадян та правопорядку на території Донеччини. Зазначу, що в основний свій час, не пов’язаний з виконанням завдань у складі батальйону, співробітники виконують свої функціональні обов’язки міліціонерів обласного главку”, – написав Аброськін.

Наразі відбувається доукомплектування батальйону необхідною спеціальною технікою, зброєю і боєприпасами. У складі батальйону є бронегрупа: БРДМи і БТР. Проводиться навчання особового складу бійцями спецназу Центрального та Південного територіальних управлінь Національної гвардії України.

“Дякую їхнім керівникам за підтримку і сприяння – генерал-майору Володимиру Кондратюку та полковнику Олександру Набоку. Відбувається бойове злагодження рот і взводів. На сьогоднішній день це вже чинне військове формування з відповідними підрозділами щодо забезпечення тилу та зв’язку. Останні марші показали, що батальйон практично готовий до виконання завдань”, – додав він.

Читайте також:  Відомий шоумен з Галичини Сергій Притула розповів про свою поїздку на фронт (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook