facebook

У США поховали доньку Вітні Х’юстон

Під час траурної церемонії звучала музика Вітні Х’юстон.

1661452


Доньку Вітні Х’юстон Боббі Крістіну Браун поховали в Атланті, повідомляє TMZ.

Зазначається, що під час церемонії звучала музика Вітні Х’юстон. Останньою піснею похорону стала “Jesus Loves Me”.

Батько дівчини Боббі Браун не став виступати на похоронах, обмежившись запискою зі словами: “Я теж завжди буду любити тебе”.

Нагадаємо, 22-річна Боббі Крістіна Браун, єдина донька співаків Вїтні Х’юстон і Боббі Брауна, померла в неділю, 26 липня, провівши майже шість місяців у комі.

Браун була в комі після того, як цивільний чоловік Нік Гордон виявив її 31 січня у ванній в будинку в Розуеллі, штат Джорджія. Сім’я повідомила, що у неї було діагностовано необоротне ушкодження головного мозку. Спочатку Боббі Крістіна перебувала в різних лікарнях, потім її перевели в хоспіс через погіршення стану здоров’я.

Представники Браун подали позов проти її партнера Ніка Гордона, звинувативши його у фізичному та емоційному насильстві проти Браун і знятті грошей з її рахунків без її відома.

Поліція в якості основних версій події розглядає нещасний випадок, спробу самогубства і замах на вбивство. У лютому 2015 року Гордону заборонили відвідувати Боббі Крістіну в лікарні.

Гордон був прийомним сином Вітні Х’юстон, потім він почав зустрічатися з її донькою. Після смерті співачки в 2012 році пара стала називати один одного чоловіком і дружиною, хоча в офіційному шлюбі Боббі Крістіна і Гордон ніколи не перебували.

Читайте також:  Став відомий перелік прокурорів, які отримали службові квартири в Івано-Франківську , а потім їх приватизували (документи)

Шукайте деталі в групі Facebook