facebook

Луческу: У чемпіонаті буде багато таких матчів

Головний тренер Шахтар Мірча Луческу прокоментував перемогу своєї команди над Говерлою.

1661414



“Що можна взяти з цього матчу? Три очки, два забитих м’ячі і нуль пропущених, що дуже важливо. Плюс, звичайно, це один із моментів підготовки до поєдинку з Фенербахче, який не буде грати так, як сьогодні Говерла.

Це був матч між нашими атакуючими футболістами і командою, яка дуже добре й організовано оборонялася, особливо в першому таймі. Було видно великі амбіції і мотивація гравців Говерли. Не дарма, напевно, наприкінці другого тайму багатьох футболістів почали хапати судоми. Це пояснюється тим, що вони виконали великий обсяг роботи. Вони билися за позитивний результат. Ми ж, напевно, не дуже правильно грали в першому таймі. Занадто багато футболістів відскакували в середину поля для прийому м’яча. Тому ми не змогли використати ті зони, які все ж утворювалися в рядах оборони суперника.

У другому таймі за рахунок виходу Тайсона й Едуардо ми легше доходили до воріт суперника і частіше загрожували їм. Напевно, в чемпіонаті України буде багато таких матчів – за винятком поєдинків, в яких будуть зустрічатися команди, які претендують на високі місця.

Фред? Подивимося, що станеться протягом наступних днів. Тоді вже можна буде відповісти на питання, чи буде він готуватися до Фенербахче чи ні.

Чому Ордець – кращий гравець матчу? Тому що він зіграв дуже добре, переконливо, надійно, дуже багато відборів зробив. Коли я приймаю рішення про найкращого гравця, не має значення, нападник це чи захисник. Якщо людина добре грала, я це визнаю. Ордець провів матч дуже надійно”, – цитує Луческу офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, матч 3-го туру чемпіонату України Шахтар – Говерла, який відбувся 1 серпня, закінчився легкою перемогою “гірників” з рахунком 2:0.

Читайте також:  Ми в три рази сильніші від суперників, щоб так програвати - Луческу

Шукайте деталі в групі Facebook