facebook

До окупованого Криму вже зібралися й німецькі депутати

Після поїздки депутатів із Франції до анексованого Криму відвідати півострів планують і німецькі “ліві” депутати




im578x383-fr_dep_korrespondent

Так, депутат від парламентської партії “Ліві” Олександр Ной заявив, що представники його фракції розглядають можливість відвідання окупованого Криму.

Він також висловив свою підтримку парламентській делегації з Франції, яка здійснила вояж до анексованого півострова минулого місяця.

“Я вважаю поїздку французьких парламентаріїв до Криму правильною справою. Як обрані народом, вони повинні були показати і розповісти офіційній владі Франції, політикам, а також спільноті про те, що там відбувається насправді. Це правильне й показове рішення. Ліва партія Німеччини має відмінності в поглядах на політику з іншими партіями в Бундестазі, тому можливість відвідин Криму для нас більш прийнятна”, – заявив Олександр Ной.

Нагадаємо, в Криму побувала делегація французьких депутатів, більшість з яких від партії “Республіканці” Ніколя Саркозі. У Севастополі та Ялті вони зустрілись з окупаційною місцевою владою та представниками нацменшин.

МЗС Франції вважає це порушенням міжнародного права.

Слідом за проросійськими парламентаріями з Франції рішення відвідати окупований Росією Крим прийняли кілька італійських депутатів.

джерело http://izvestia.ru/news/589395

Читайте також:  Подорож Україною: Берегово - стародавня столиця вина

Шукайте деталі в групі Facebook