facebook

Контактна група продовжить роботу вранці

Сторони обговорять угоду про відвід озброєнь.

1662266



Засідання тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі завершилося в Мінську у вівторок вночі і продовжиться вранці. Про це повідомило джерело в контактній групі, передають РИА Новости.

“На сьогодні робота контактної групи закінчена. У вівторок о 10:00 група знову збереться для продовження роботи”, – зазначило джерело.

Як повідомляється, сторони обговорять угоду про відвід озброєнь.

Раніше джерело повідомляло, що текст документа практично узгодили, але немає розуміння “щодо місць, з яких потрібно відводити зброю”. За інформацією джерела, українська сторона наполягає на тому, що не буде відводити озброєння калібром до 100 міліметрів з чотирьох точок, в той час як представники ЛНР/ДНР наполягають на відводі озброєння по всій лінії фронту.

Зазначимо, народний депутат України Ігор Насалик також повідомляв, що переговори тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі будуть продовжені на добу.

Нагадаємо, остання зустріч Контактної групи в Мінську відбулася 21 липня. На ній була досягнута домовленість про відвід гармат калібром менше 100 мм, але документ підписаний не був.

Читайте також:  Як працює енергосистема в Україні і що потрібно знати про подачу світла в квартири: в Укренерго пояснили

Шукайте деталі в групі Facebook