facebook

Північ Луганської області залишився без світла через обстріл Щастя

Енергетики ДТЕК намагаються утримати станцію в роботі.

1663249



В результаті обстрілу міста Щастя була перебита лінія електропередачі, якою електроенергія йде від Луганської ТЕС на Лисичанськ і Сєвєродонецьк, в результаті чого північ Луганської області залишився без електроенергії, повідомляє прес-секретар Антикризового штабу ДТЕК Антон Ковалишин.

“Щастя знову під обстрілом. Перебитими лінія електропередачі “Щастя-Лисичанськ” 220 кВ – основна артерія, якою електроенергія йде від ДТЕК Луганської ТЕС на Лисичанськ і Сєвєродонецьк. Аварійно відключився блок N13, блок N14 продовжує працювати. Північ Луганської області без світла”, – написав він у своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в середу ввечері.

Разом з тим, за словами Ковалишина, обстріл триває. “Енергетики ДТЕК намагаються утримати станцію в роботі”, – додав він.

Нагадаємо, 28 липня була обстріляна Луганська ТЕС, в результаті чого більша частина Луганської області залишилася без електропостачання. Про це йдеться в повідомленні на Facebook Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Нагадаємо, в ніч з 26 на 27 липня обстріляли Вуглегірську теплову електростанцію (ТЕС) в місті Світлодарську Донецької області, що призвело до зупинки її роботи.

Читайте також:  Синдром сучасного расєйського вбивці. Фото в “АднаклаSSніках” (No comment)

Шукайте деталі в групі Facebook